Kronikë

Arrestohet një 63-vjeç dhe një 24-vjeç pasi sulmuan dy persona në Vushtrri

Arrestohet një 63-vjeç dhe një 24-vjeç pasi sulmuan dy persona në Vushtrri
Foto: Ilustrim
 

Mbrëmë në Stacionin Policor në Vushtrri është raportuar dhe është iniciuar një rast me elemente të veprës penale ‘lëndim i lehtë trupor’.

Sipas deklarimit të dy ankuesve/viktimave, bëhet e ditur se ata janë sulmuar fizikisht nga dy të dyshuar meshkuj shqiptarë dhe si pasojë e lëndimeve dy viktimat kanë kërkuar tretman mjekësor.