Kronikë

Gjenden në një pus trupat e pa jetë të një nëne me katër fëmijët e saj në Rusi

Gjenden në një pus trupat e pa jetë të një nëne me katër fëmijët e saj në Rusi

Trupat e pajetë të 1 nëne dhe 4 fëmijëve të saj, të cilët rezultonin të zhdukur prej 4 muajsh në Rusi, u gjetën të masakruar në një pus, në bahçen e një shtëpie pranë qytetit të Ufa.

Viktimat janë Olesya Barskova, 39-vjeçe, vajza e saj Viktoria Barskova, 22 vjeç, sëbashku me dy djemtë të moshës 6 dhe 2 vjeç. Më i vogli prej viktimave ishte djali 9 muajsh i Viktorias. Sipas asaj që shkruan DailyMail, disa prej kufomave kishin plagë të shkaktuara me thikë në trup.