Kronikë

Para e ari vidhen në një shtëpi në Suharekë

Para e ari vidhen në një shtëpi në Suharekë
Foto: Ilustrim
 

Një person ka raportuar në Polici se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së tij dhe nga aty kanë arritur të vjedhin një shumë parash dhe një sasi stoli ari.

Rasti ka ndodhur në fshatin Gelane të Suharekës, dy ditë më parë ndërsa po vazhdon të hetohet nga Policia.