Kronikë

U arrestuan në Tiranë, ekstradohen në Washington dy persona

U arrestuan në Tiranë, ekstradohen në Washington dy persona

Interpol Tirana ka ekstraduar drejt SHBA-së dy shtetas të kërkuar nga Interpol Washingtoni.

Ata u arrestuan në vendin tonë në një operacion të përbashkët mes Policisë së Shtetit dhe Shërbimit Diplomatik të Sigurisë dhe Hetimit pranë Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë dhe Interpol Washingtonin/SHBA.