Kronikë

Kapen 12 shtetase të huaja në lokalet e natës në Klinë

Kapen 12 shtetase të huaja në lokalet e natës në Klinë

Policia Rajonale e Pejës ka njoftuar të premten se një ditë më parë në këtë komunë ka zbatuar planin operativ të koduar “Kontrollimi i lokaleve 2019”.

Njësia e Hetimeve, Stacioni Policor në Klinë, në bashkëpunim me Prokurorinë Themelore të Pejës dhe Gjykatën Themelore në Pejë, kanë bërë implementimin e urdhëresës për kontrollimin e lokaleve të parapara me plan në katër lokacione të ndryshme në Komunën e Klinës, shkruan sot “Koha Ditore”.