Kronikë

E merr një makinë për nivelim në vlerë 1100 euro, ende pa e paguar ia shet dikujt tjetër

E merr një makinë për nivelim në vlerë 1100 euro, ende pa e paguar ia shet dikujt tjetër
Foto: Ilustrim
 

Dje në fshatin Llapushnik, Drenas, viktima mashkull K/shqiptar ka njoftuar se i dyshuari mashkull K/Shqiptar, e ka mashtruar duke blerë një makinë për nivelim në vlerë 1100 euro dhe të njëjtën ende pa e paguar e ka shitur.

“Me urdhër të prokurorit, i dyshuari pas intervistimit dërgohet në qendrën e mbajtjes”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.