Kronikë

Vriten dy vëllezër në Shkodër

Vriten dy vëllezër në Shkodër
 

Dy vëllezër, Astrit dhe Brahim Bilali u vranë sot në mëngjes në afërsi të zonës Zooteknike të Shkodrës.

Ata janë ekzekutuar në banesën e tyre në lagjen Kiras, në afërsi të shkollës.