Kronikë

Në Rahovec përfshihet nga zjarri një fabrikë e plastikës

Në Rahovec përfshihet nga zjarri një fabrikë e plastikës
 

Policia raporton se në rrethana të panjohura nga zjarri është përfshirë një fabrikë private për përpunimin e plastikës.

Zjarrfikësit kanë lokalizuar dhe shuar zjarrin. Përveç dëmeve materiale, nuk raportohet për të lënduar.