Kronikë

Në Prishtinë e Fushë Kosovë arrestohen dy burra për dhunë ndaj grave

Në Prishtinë e Fushë Kosovë arrestohen dy burra për dhunë ndaj grave
 

Në Prishtinë dhe Fushë Kosovë dje janë arrestuar dy burra me dyshimin se kanë ushtruar dhunë ndaj grave.

Policia e Kosovës përmes një komunikate për media bën të ditur se në Prishtinë është arrestuar një shtetas i Shqipërisë pasi kishte rrahur një grua, me të cilën po bashkëjetonte, transmeton Koha.net.