Kronikë

Arrestohet i dyshuari për falsifikim dokumenti

Arrestohet i dyshuari për falsifikim dokumenti

Sot nga njësitet policore të stacionit të Qendra në Prishtinë, është kryer një operacion policor me ç’ rast është arrestuar një i dyshuar për veprën penale falsifikim dokumenti dhe vendosje e përmbajtjes së pavërtetë, njofotn kumtesa , transmeton Koha.net.

I dyshuari, N. Murtezi, mashkull, 43 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, dyshohet me bazë të ketë falsifikuar dokumentin e të kaluarës kriminale, me qëllim që të njëjtin ta përdorë për punësim.