Kronikë

“The Guardian”: Mafia shqiptare kontrollon tregun 5 miliardësh të kokainës në Londër

Screenshot i nxjerrë nga një video e Hellbanianz në YouTube
 

Gazeta prestigjioze britanike, “The Guardian”, i ka kushtuar një shkrim të gjatë tregut të kokainës në Britani të Madhe, të cilin thotë se e dominon mafia shqiptare.

Ata janë të sofistikuar, të zgjuar - dhe gjithmonë të gatshëm të dërgojnë drogë nga portet e Evropës në rrugët e Londrës, një rrjet kriminal që tani është në krye të tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar prej 5 miliardë funtesh.