Kronikë

Nëna rrahet nga dy fëmijët në Podujevë

Nëna rrahet nga dy fëmijët në Podujevë
Foto: Ilustrim
 

Një grua ka raportuar në Policinë e Kosovës në Podujevë se është rrahur nga dy vajza dhe djali.

Përkundër sulmit ndaj nënës, dy fëmijët nuk janë arrestuar.