Kronikë

34-vjeçari në Ballsh vret me thikë gruan dhe kunatën

34-vjeçari në Ballsh vret me thikë gruan dhe kunatën

Duhej të ishte një drekë festive në familjen Musta në Ballsh, Shqipëri, ku Gazmenti kishte ftuar edhe motrën e bashkëshortes për festën e ndërimit të viteve, por përfundoi në një tragjedi.

34-vjeçari, i cili jetonte si emigrant në Greqi, pas një grindjeje për shkaqe banale, vrau me thikë si bashkëshorten e tij, Gentjanën 31 vjeçe, ashtu edhe motrën e saj, Merisën, 18 vjeçe.