Kronikë

Urdhron zhavrrimin e një të ndjeri, akuzohet për vepër penale

Urdhron zhavrrimin e një të ndjeri, akuzohet për vepër penale
Foto: Koha / Ilustrim

Prokuroria Themelore në Pejë, ka ngritur aktakuzën kundër M.A. dhe F.H. (Musli Arifaj, kryetar i Bashksësi Islame në Pejë dhe Fuad Hoxha, sekretar) për vepër penale “Dëmtim i varreve apo kufomave”, njofton kumtesa, tarsnemton Koha.net.

Sipas aktakuzës, i pandehuri M.A. si kryetar i KBI-Pejë, në kundërshtim me rregulloren komunale mbi varrezat, i jep urdhër dëshmitarit I.A. për zhvarrimin dhe rivarrimin e të ndjerit T.G. . I njëjti në prezencën e të pandehurit F.H. sekretar i KBI-së në Pejë, bën zhvarrosjen dhe rivarrosjen e të ndjerit pa i përfillur procedurat përkatëse administrative.