Kronikë

Dy të vdekur e mbi 17 të lënduar brenda 24 orëve në Kosovë

Dy të vdekur e mbi 17 të lënduar brenda 24 orëve në Kosovë
Foto: Ilustrim/Koha
 

Dy aksidente kanë përfunduar me fatalitet gjatë ditës së djeshme në Kosovë. Njëri aksident ka ndodhur në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, konkretisht në fshatin Qallapek, në të cilin është përfshirë një autobus dhe një veturë me tabela të Gjermanisë, vozitësi i së cilës ka ndërruar jetë. Ndërsa lëndime kanë pësuar edhe 17 persona të tjerë.

Aksidenti tjetër ka ndodhur në autostradën në Trudë, në të cilin ka mbetur i vdekur një person i gjinisë mashkullore, këtu u ndeshën një veturë me një kamion.