Kronikë

Djali raporton se babai i tij është zhdukur

Foto: Ilustrim
 

Në fshatin Smirë në Viti, është zhdukur një person.

Policia në raportin 24 orësh thotë se një djalë ka raportuar se babai i tij është larguar nga shtëpia dhe më nuk dihet për vendndodhjen e tij.