Kronikë

“Burdushi” dënohet me 1 vit burgim

“Burdushi” dënohet me 1 vit burgim

Gjykata Themelore e Prizrenit e ka dënuar Hysni Peqanin me një vit burgim dhe gjobë prej 5 mijë eurosh për shkak të mashtrimit që ka bërë.

Përveç vuajtjes së dënimit dhe gjobës, Peqanit i është ndaluar ushtrimi i profesionit në kohëzgjatje prej tre vjetësh, duke llogaritur nga dita kur aktgjykimi merr formën e prerë.