Kronikë

Vjedhje e transportim ilegal i drunjve

Foto: Ilustrim/Koha
 

Dy ditë më parë në Zveçan një mashkull K/Serb, ka raportuar në policinë e Kosovës s të dyshuar të panjohur i kanë prerë pyllin rreth 20 ari dhe sipas tij janë rreth 50 m3 drunj.

Policia thotë se njësia përkatës policore menjëherë ka nisur hetimet.