Kronikë

Babai me thikë kërcënon vajzën në Zhegër të Gjilanit

Një person është arrestuar në Zhegër të Gjilanit pasi me thikë kishte kërcënuar vajzën e tij të mitur.

Pas arrestimit të dyshuarit i është bërë matja me alkool test dhe ka rezultuar se i dyshuari ishte nën ndikim të alkoolit (2.8 promil).