Kronikë

Arrestohet një i dyshuar për shantazh në Mitrovicë

Arrestohet një i dyshuar për shantazh në Mitrovicë
Foto: Koha / ilustrim

Me datën 18 tetor 2018, është raportuar dhe është iniciuar një rast me elemente të veprës penale “shantazh”, ku sipas ankueses, viktimës së rastit, përmes rrjetit social (Facebook) kishte pranuar mesazhe nga një person i panjohur i cili e kishte shantazhuar viktimën.

Hetuesit policorë në kuadër të hetimeve rajonale nën udhëheqjen e prokurorit të rastit, pas një hetimi të mirëfilltë mbi dyshime të arsyeshme, me datën 22 tetor 2018 kanë identifikuar dhe kanë arrestuar të dyshuarin V. Z. 25 vjeçar, shtetas i Kosovës.