Kronikë e zezë

Policia konfiskon sasi të madhe mishi në Vërmicë

Foto: MTI
Foto: Ilustrim
 

Në Vërmicë janë konfiskuar disa kilogramë mish që ka dalë të jetë mish i papërdorshëm.

Policia në automjetin e personit ka gjetur sasinë e mishin dhe më pas ka vepruar në bashkëpunim me Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinës.