Kronikë e zezë

Policia konfiskon 3600 kg speca të kontrabanduar nga Serbia

 

Policia e Kosovës ka parandaluar një rast të kontrabandës me mallra në veri të Kosovës.

Patrullat policore gjatë realizimit të detyrave dhe aktiviteteve të tyre në brezin kufitar në pjesën veriore të vendit, të premten në fshatin Bistricë të Leposaviqit, kanë ndaluar një kamion me targa të Serbisë.