Kronikë e zezë

Penguan faljen e xhumasë, arrestohen gjashtë persona në Podujevë

 

Gjashtë persona kanë penguar faljen e xhumasë në Podujevë.

Të gjashtë persona janë arrestuar dhe janë dërguar në mbajtje. Nuk dihet arsyeja e pengimit të ceremonisë fetare.