Kronikë e zezë

Në një vilë në Leposaviq vidhet një pushkë ajrore

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka njoftuar për një rast që e ka cilësuar si “vjedhje të rëndë”, që ka ndodhur në Leposaviq.

Sipas njoftimit të Policisë në një vilë është vjedhur një pushkë ajrore dhe gjësende të tjera.