Kronikë e zezë

Raporti policor: Tri hetime të vdekjes të shtunën në Kosovë

Foto ilustrim
 

Tre persona kanë vdekur të shtunën në Gjakovë, Leshovë të Pejës dhe Shtërpcë, ka njoftuar të dielën Policia.

Në raportin 24-orësh të saj, Policia ka bërë të ditur se viktima në Leshovë vdiq derisa ishte duke punuar në një terren të vështirë me ekipin e mirëmbajtjes së rrjetit elektrik.