Kronikë e zezë

Qëndroi në hotel disa herë por s’pagoi asnjëherë, arrestohet gruaja

Foto: Ilustrim
 

Në një hotel në Graçanicë një vajzë ka qëndruar për periudha të ndryshme, por nga aty ka dalë pa paguar.

Policia ka identifikuar të dyshuarën dhe e ka arrestuar.