Kronikë e zezë

Raporti i Policisë: Dy burra raportojnë si të zhdukura gratë e tyre

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka marrë dy raportimeve, një në Prishtinë e një në Prizren, për zhdukje të dy grave.

Në Prishtinë, një burrë ka raportuar se pas një mosmarrëveshje me gruan më 3 dhjetor, ajo është larguar nga shtëpia dhe nuk di vendndodhjen e saj. Policia po e heton rastin.