Kronikë e zezë

Kamenicë, i pezullohet patent-shoferi për një vit pasi kapet duke drejtuar veturën nën ndikim të alkoolit

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka ndaluar një veturë në fshatin Topanicë të Kaenicës.

Policia ka thënë se shoferi i veturës me targa vendore kishte bërë kundërvajtje dhe pasi ishte ndaluar vetura ishte vërejtur se shoferi është nën ndikim të alkoolit.