Kronikë e zezë

Katër raste të dhunës në familje gjatë 24 orëve të fundit

 

Katër persona janë arrestuar në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, me dyshimin se kanë kryer veprën penale “dhunë në familje”.

Policia njoftoi të hënën se në Prishtinë është arrestuar një person pasi ka ushtruar dhunë psikike ndaj vajzës së tij dhe e ka kërcënuar me vrasje.