Kronikë e zezë

Shqetësues numri në rritje i të rinjve prizrenas që përdorin narkotikë

 

Policia në Prizren ka raportuar se sivjet, numri i rasteve penale që ndërlidhen me narkotikët është rritur për 15 për qind dhe se gjatë 10 muajve të këtij viti janë sekuestruar rreth 120 kilogramë marihuanë. Sipas përfaqësuesve të policisë, veçmas shqetësues është numri i lartë i të rinjve, përfshirë nxënës të shkollave të mesme, që përdorin droga të lehta

Numri i rasteve penale që ndërlidhen me posedimin, kultivimin dhe shitjen e narkotikëve në Komunën e Prizrenit kanë shënuar rritje gjatë këtij viti. Sipas të dhënave të Policisë, rritja e numrit të rasteve të kësaj natyre është për 15 për qind në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të shkuar.

Vebih Zekolli, komandant i Stacionit të Policisë në Prizren, para anëtarëve të Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi ka bërë të ditur se gjatë 10 muajve të këtij viti janë sekuestruar 120 kilogramë marihuanë dhe sasi të ndryshme të kokainës, heroinës dhe drogave sintetike.