Kronikë e zezë

150 ditë burgim me kusht për kosovarin në Zvicër që akuzohej se kishte blerë gra për djemtë e tij

 

Gjykata në Zvicër ka dhënë dënimin për kosovarin që akuzohej se kishte blerë vajza të mitura nga Shqipëria, duke i martuar me djemtë e tij.

Kosovari dhe katër djemtë e tij akuzoheshin për trafikim me qenie njerëzore, dhunim, keqtrajtim e shumë vepra tjera.