Kronikë e zezë

Dy baballarë në Pejë raportojnë se u janë zhdukur vajzat

Foto ilustrim
 

Dy vajza janë raportuara të zhdukura nga baballarët e tyre në fshatin Treboviq dhe Qyshk të Pejës.

Policia ka njoftuar në raportin 24-orësh se rastet e ndara janë lajmëruar të premten në stacionet policore.