Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona në Gjilan, kapen me mbi 15 kg marihuanë

Foto: Illustrim
 

Prokuroria Themelore e Gjilanit ka bërë të ditur se ka arrestuar dy persona, të dyshuar për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve.

Sipas njoftimit të enjten, të dyshuarit janë ndaluar nga Policia e Kosovës në Gjilan derisa ishin në lëvizje me veturë, në të cilën janë gjetur më shumë se 15 kg marihuanë.