Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj tre të dyshuarve në Prizren për shmangie nga pagesat doganore

 

Prokuroria Themelore e Prizrenit ka ngritur të enjten aktakuzë kundër tre të pandehurve, të dyshuar se kanë kryer veprën penale shmangie nga pagesat e tarifave të detyrueshme doganore ose tarifave akcizore.

Sipas aktakuzës, të dyshuarit kanë futur ilegalisht në Kosovë mallra dhe më pas i kanë fshehur në lokacione të ndryshme.