Kronikë e zezë

Pas arrestimit të 2 personave për rrëmbim, zbardhet dhuna e mëhershme ndaj 18-vjeçares

 

Arrestimi i dy personave për rrëmbimin e një 18-vjeçareje në Mitrovicë të premten në mbrëmje, ka nxjerrë në pah dyshimet për krim të mëhershëm ndaj viktimës.

Policia e Kosovës ka njoftuar se të shtunën ka arrestuar H.M. 20-vjeçar dhe G.B. 21-vjeçar, bazuar në dyshimet e arsyeshme dhe provat e siguruara, se kishin rrëmbyer një 18-vjeçare në Mitrovicë dhe me forcë e kishin futur në veturë, duke ushtruar dhunë në forma të ndryshme e duke i shkaktuar lëndime trupore viktimës. Asaj më pas i është ofruar trajtim i nevojshëm mjekësor.