Kronikë e zezë

Policia kap në Kamenicë gjashtë dele, dy lopë dhe një viç të kontrabanduara

 

Policia e Kosovës ka hasur të martën në fshatin Hodonovc të Kamenicës në dy automjete me të cilat barteshin kafshë të kontrabanduara.

Sipas njoftimit të policisë, kontrabanda është kryer përmes rrugëve malore nga territori i Serbisë.