Kronikë e zezë

Zhduket një person në Pejë

 

Një person raportohet të jetë zhdukur në Pejë.

Një burrë ka raportuar se djali i tij është larguar nga shtëpia më 6 gusht dhe nuk ka njohur për vendndodhjen e tij.