Kronikë e zezë

Plani operativ “Motoçikleta”, shqiptohen 199 gjoba në Gjakovë

 

Policia ka shqiptuar 199 gjoba brenda një muaji në Gjakovë, derisa ka implementuar planin operativ “Motoçikleta”.

Ky plan operativ është zhvilluar me qëllim të vetëdijesimit të drejtuesve të motoçikletave dhe mopedëve në respektimin e rregullave të komunikacionit, ka njoftuar Policia të hënën.