Kronikë e zezë

Suspendohen dy policë kufitarë për keqpërdorim të pozitës dhe për ryshfet

Foto: Ilustrim
 

Inspektorati Policor i Kosovës i ka rekomanduar Policisë së Kosovës suspendimin e dy zyrtarëve policorë kufitarë të Drejtorisë Rajonale Kufitare – Lindje, konkretisht Stacionit Policor për Mbikëqyrje të Kufirit Qafë-Morinë.

Ata dyshohen për keqpërdorim të pozitës dhe marrje të ryshfetit.