Kronikë e zezë

Ndalohet një veturë në Prizren, brenda saj gjenden shtatë migrantë ilegalë

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka ndaluar në mëngjesin e të dielës një veturë me targa shqiptare në Prizren dhe brenda saj janë gjetur shtatë migrantë që janë future ilegalisht në Kosovë.

Policia ka njoftuar se informata është pranuar nga qytetarët.