Kronikë e zezë

Një person në Lipjan raporton se i janë vjedhur dy dema

 

Një person në Lipjan ka njoftuar se i janë vjedhur dy dema, vlera e të cilëve sillet rreth 2000 euro.

Siç ka njoftuar Policia e Kosovës rasti ka ndodhur të shtunën dhe është në procedurë hetimore.