Kronikë e zezë

Raportohet e zhdukur një grua në Ferizaj

 

Një grua është raportuar e zhdukur në Ferizaj.

Sipas raportit të Policisë, rastin e ka raportuar një grua tjetër. Ajo ka bërë të ditur se viktima është larguar në drejtim të panjohur dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.