Kronikë e zezë

Shmangie doganore në Dragash

Foto ilustrim
 

Një person dyshohet se ka bërë shmangie nga obligimet doganore të dielën në Dragash.

Patrulla e Policisë Kufitare gjatë patrullimit në Dragash ka ndaluar një veturë pa targa që po e drejtonte i dyshuari, ku gjatë kontrollimit dhe verifikimit të dokumentacionit ka rezultuar në shmangie doganore.