Kronikë e zezë

Dy të arrestuar me dyshimin se fituan tenderë 100 mijë eurosh me dokumente false

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona si të dyshuar për përfitim tenderi në vlerë prej rreth 100.000 euro, duke paraqitur referenca të rrejshme.

Sipas njoftimit të Policisë të enjten, ekzistojnë dyshimet se gjatë vitit 2021, pronari dhe i autorizuari i një biznesi kanë përfituar tender nga institucionet e Republikës së Kosovës pa i plotësuar kriteret.