Kronikë e zezë

Nxënësi shkon në gjimnazin e Malishevës me armë zjarri në çantë, lajmërohet policia

 

Të mërkurën një i nxënës është shoqëruar në stacionin e policisë në Malishevë për shkak se i është gjetur një armë.

Nga njoftimi i policisë thuhet se mëngjesin e djeshëm nga stafi i Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë, policia është informuar se gjatë inspektimit të një klase në çantën e librave të të dyshuarit- të miturit (nxënës i kësaj shkolle ) është gjetur një armë zjarri e llojit EKOL Special 99 , cal.9 mm me një karikator dhe tre fishek adekuat për të njëjtën armë.