Kronikë e zezë

Arrestohet 40-vjeçari nga Tirana dhe 2 shtetas të huaj, mbanin 30 migrantë të izoluar në një banesë

 

Policia e Shqipërisë ka arrestuar një 40-vjeçar nga Tirana dhe dy shtetas të luaj, një nga Libia e një nga Maroku, me dyshimet se ata mbanin në mënyrë të paligjshme dhe nën kërcënim në një banesë, një grup të migrantëve.

Policia ka thënë se në një banesë të përshtatur si hotel, në zonën e Laprakës, janë zbuluar 30 migrantë. Atyre raportohet se u ishin marrë dokumentet.