Kronikë e zezë

Zhduken dy vajza në Ferizaj

 

Policia e Kosovës ka raportuar se janë zhdukur dy vajza në Ferizaj.

Babai i vajzave ka raportuar të mërkurën në Polici se vajzat kanë dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tyre.