Kronikë e zezë

Arrestohen dy të dyshuar për vjedhje të pyllit

 

Dy persona janë arrestuar në Vushtrri për vjedhje të pyllit.

Sipas njoftimit nga Policia bëhet fjalë për të dyshuarit Q.B. 30-vjeçar dhe E.M. 26-vjeçar.