Kronikë e zezë

Kosovari kapet në Merdar me veturë me targa të huaja, e paregjistruar që nga viti 2015

Foto: KOHA
 

Derisa i dyshuari mashkull kosovar ka qenë duke e ngarë automjetin me targa te huaja është ndaluar nga policia në pikë kalimin kufitar në Merdar, dhe gjatë verifikimit të dokumentacionit ka dyshim të bazuar se vetura e njëjtë që nga viti 2015 nuk posedon regjistrim nga vendi që ka origjinë dokumentacioni i veturës.

E njëjta veturë është konfiskuar pasi që i ka ikur obligimeve të detyrueshme Doganore.