Kronikë e zezë

Tre arsimtarë, polici e avokati dënohen për keqpërdorim seksual të së miturës

 

Tre arsimtarë, një polic dhe një avokat janë dënuar për keqpërdorimin seksual të një të miture në Drenas vjet më parë.

Në vitin 2019, rasti pati bërë bujë për shkak se e mitura dyshohej për keqpërdorim seksual nga arsimtari, një polic e edhe nga një avokat.